Friday, 17 April 2015

Senarai Teh Ahmad tea yang Dijual



Beli Green Tea Ahmad Tea Secara Online
sumber gambar enjoybettercoffee.com

Green Tea: RM 38 (1 kotak ada 100 uncang, termasuk Pos Laju ).

Contoh Packing Jasmine Green Tea (gambar hiasan sahaja, packing yang 100 uncang macam ni la ada gambar kapal dekat depan tu. cuma kotak dia lebar sikit) Harga RM35 termasuk Pos Laju  ada 100 uncang.  Sumber  gambar www.ahmad.lv





sumber gambar ahmadtea.com

Harga Teh Ahmah Tea berperisa buah-buahan yang di jual disini (boleh campur-campur)

 RM20 -1 kotak.
RM34 - 2 kotak
RM44 - 3 kotak.
RM54 - 4 kotak
--------------------
RM 70 - 5 kotak
RM 80 - 6 kotak
RM 90 - 7 kotak
RM100 - 8 kotak

(harga termasuk kos penghantaran)

 Untuk pembelian SMS ke (24 jam) atau emailkan ke tehhijauonline@gmail.com

8 comments:

  1. Salam. Macam mana nak beli ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.. cara order boleh tengok di sini: Order Teh Hijau Online

      Delete
  2. Replies
    1. ada, untuk pembelian boleh email atau sms.

      Delete
  3. ada stok lagi tak untuk bulan november ni?

    ReplyDelete
  4. Halo,
    Bisa kirim ke Indonesia?

    ReplyDelete